Als je in het verleden enkele cryptomunten hebt aangeschaft, dan wil je natuurlijk graag weten hoe het er met je cryptomunten voor staat. De crypto markt is erg afwisselend en kan dus explosief toenemen en afnemen. Het zou dus ook erg fijn zijn als je een melding krijgt wanneer het minder goed gaat met je cryptomunten, zodat je nog de tijd hebt om te schakelen. Wil je weten hoe je de koersen van cryptomunten het beste kan bekijken? Dan is het aan te raden om dit artikel eens te lezen. 

 

Installeer een mobiele applicatie op je telefoon

Vrijwel iedereen in Nederland beschikt over een telefoon. We hebben een telefoon niet alleen nodig om te bellen, maar ook steeds vaker om te werken of om sociale contacten te onderhouden. Waar je een mobiele telefoon ook goed voor kan gebruiken, is het bijhouden van de koersen van de cryptomunten. Hier bestaan allerlei verschillende apps voor die je gratis kan downloaden uit de winkels van Apple of Android. Een van de grootste voordelen van deze applicaties, is dat je ook meldingen kunt instellen. Heb je bijvoorbeeld een bedrag in je hoofd waarbij je de cryptomunten wilt verkopen? Dan krijg je een melding wanneer dit bedrag wordt bereikt. Wat ook erg fijn is, is dat je in deze applicaties meer te weten kan komen over cryptomunten. Wil je bijvoorbeeld alles over Litecoin weten? Dan is het ook aan te raden om zulke applicaties te installeren op je telefoon. 

 

Bezoek een bekend handelsplatform

Wanneer je de cryptomunten die je hebt aangeschaft opgeslagen worden bij een handelsplatform, is het ook mogelijk om het handelsplatform te bezoeken om te achterhalen wat de koersen zijn. Je vindt daar natuurlijk niet alleen de koersen van bekende cryptomunten zoals Bitcoin en Litecoin, maar ook is het vrij simpel om te achterhalen wat de prijs van ftm in euro'sis. Houd er wel rekening mee dat de koersen een klein beetje kunnen verschillen aangezien deze soms achterlopen of dat het handelsplatform een kleine marge wilt verdienen. 

 

Verschillende websites

Mocht je geen account hebben bij een handelsplatform en ook geen mobiele applicatie willen installeren, dan kun je het beste de koersen van verschillende cryptomunten bijhouden via het internet. Er zijn talloze websites waar je de koersen van iedere cryptomunt kan bijhouden. Er zijn ook zelfs enkele websites waar je gratis kan trainen hoe je moet handelen met cryptomunten met behulp van grafieken. Houd er wel rekening mee dat je niet zomaar moet beginnen met het handelen in cryptomunten, want je kunt snel je inleg verliezen.